Se om dina tänder med skalfasad i Stockholm

Endast mycket små barn har en bländande vita tandrad som vi alla älskar. Att återfå barndomens tandstatus är dock inte möjligt. Däremot kan dina tänder ge ett fräscht intryck med skalfasad.

Är du inte belåten med dina tänder? Tycker du att de saknar lyster och är gulnade i färgen? Du är långt ifrån ensam. Det är många som sitter i samma båt. Det är en naturlig utveckling att tänder ändrar färg. Efter det att vi fått våra permanenta tänder förnyas de inte längre.

Rökning är också en stor bov i sammanhanget men även flitigt avnjutande av kaffe och te sätter sina spår. Som redan nämnts sliter också tiden på tänderna. Naturligt eller ej, vi tycker inte om det och många önskar göra något åt det.

Hur fungerar det med skalfasad?

En skalfasad är en mycket tunn fasad som är tillverkad av porslin. Den fästs på dina riktiga tänders yta med modern teknik. Proceduren startar med att du bokar in en tid med din tandläkare. Ni kommer överens om vad som kan tänkas fungera och sedan kan dina nya skalfasader börja tillverkas.

Skalfasad är så tunn att du inte kommer att känna någon skillnad alls. Däremot kommer du att se en stor skillnad. Din tandläkare väljer en rimlig och matchande färg som passar dina tänder. Fula märken och fläckar är borttrollade och du kan känna att det är okej att le ditt största och bredaste leende igen. För att inte tala om de stora gapskratten.