Fördelarna med botox i Göteborg

Botox är en enkel lösning för dig som söker en effektiv skönhetsbehandling i Göteborg. Proceduren är kort och ämnet är naturligt och håller i månader. Prova denna populära behandling du med.

Med botox kan du få bort rynkor i ansiktet som får dig att se äldre ut än vad du egentligen är. Som den nasolabiala linjen och kråksparkarna i den yttre ögonvrån. Du kan också få bort den där arg-rynkan mellan ögonbrynen som kan göra att man ser ilsken ut.

Detta är väldigt viktigt om du jobbar på ett kontor eller en reception där du behöver visa ett trevligt och positivt bemötande. Att ha en arg eller orolig uppsyn är inte precis passande. Även om du inte har så markanta rynkor kan botox släta ut huden och ge dig ett uttryck av att vara mycket mer utvilad. Ett fräscht utseende kommer att ge dig känslan av att du behöver mindre smink och även att lyfta självförtroendet.

Botox – även effektiv behandling för migrän

Botox är ett naturligt ämne som verkar på musklerna och slappnar av dem. Man skulle kunna säga att botox är muskelförlamande. Det är därför botox inte används enbart för estetiskt syfte. På neurologkliniker används botox för att motverka svår eller kronisk huvudvärk.

Personer som lider av svår migrän har funnit att botox lindrar smärtan. För migrän och tandgnisslan injiceras botox i pannan, mellan och runt ögonbrynen och även vid käkmusklerna och i nacken.

Så här behandlas du med botox

Självaste behandlingen är inte alls komplicerad. Det första steget är att gå på ett besök där du får en preliminär undersökning med en specialist. Tillsammans med specialisten kan ni komma fram till vad som behöver göras. Du får ett datum för behandlingen och besöket är ganska snabbt. Proceduren brukar inte ta längre än 30 minuter att utföra och bedövning brukar inte behövas. Om du är rädd för nålar eller har en väldigt låg smärttröskel kan du be om att få lokalbedövning. Efter två veckor kommer du att se fulla resultat.

Att injicera med botox kräver medicinsk utbildning och kunskap om ansiktets fysiologi. Skulle en komplikation uppstå måste sjuksköterskan som applicerar behandlingen ha kunskap om hur man ska agera i den situationen.

Så ta dig din tid att söka upp en pålitlig klinik i Göteborg med legitimerad personal som har rätt utbildning och tillräckligt med erfarenhet för att injicera botox i Göteborg. Kolla gärna upp information kring kliniken innan du bestämmer dig.