Om oss

Är det så enkelt som rubriken antyder? Inte riktigt. Men, vi anser att yttre hälsa och inre välmående har flera olika beröringspunkter. Hur mår du om du känner att du har din absolut bästa hårdag? Känner man sig snygg och fräsch så blir man ofta lite lättare inombords. Samma sak gäller det motsatta: en person som mår bra får en helt annan aura än en person som mår lite sämre. På den här sidan ska vi ge tips, tankar och inspiration både kring hur man kan må bättre och hur man kan göra för att nå sitt optimala utseende.

Stress är idag den värsta fienden i samhället. Många lider av ångest och rena depressioner som en följd av yttre stress och krav från samhället. Klimatet har blivit hårdare och detta samtidigt som skyddsnäten blivit svagare. Här måste någonting ske för att bromsa denna oroväckande trend. Vi sitter definitivt inte på någon universallösning gällande detta, men vi ska ändå ge råd och stöd i detta laddade ämne. Vi ska försöka ge användbara tips kring hur man kan reducera stressen och hur man kan lära sig att ignorera yttre krav i syfte att få ett högre inre välmående. Här kommer vi att fokusera på tips som rör avslappning och träning: två konkreta saker som kan ge energi och ta bort stressen ur vardagen.

Vi kommer även att ta oss an skönhetsindustrin, men inte på det vanliga sättet. Många skriver bara om de negativa delarna och detta, anser vi, bidrar till den stigmatisering som en skönhetsbehandling eller ett ingrepp kan leda till. Man glömmer att det finns människor bakom också; människor som opererat sig för att se bättre ut – och för att må bättre. Vi ska ge tips om olika ingrepp och behandlingar som gör skillnad. Vi vill öppna dörren och få bort skammen. Att operera sig är inte att fuska – det är att ge sig själv nya möjligheter. Därmed inte sagt att det inte finns avigsidor. Vi kommer givetvis även att skriva om nackdelar och risker med alla behandlingar också.

Kort sagt: vi kommer att skriva om hälsa och skönhet ur alla tänkbara perspektiv. Alltid med fakta i grunden och alltid med största nyfikenhet. Välkommen!